Karins ensemble för sångglada

”Karins ensemble för sångglada” är gruppen för dig som aldrig vågat eller funnit ett sammanhang där du mår bra att sjunga. Ta med dig musikglädjen och nyfikenheten så möts vi precis som vi är och gör det bästa av stunden tillsammans. Jag som leder heter Karin och är utbildad musiklärare och sångpedagog som driver eget företag och brinner för sång- och musikglädjen ska få möta oss i vardagen.

När: Tisdagarna i vecka 35 – 48 (+49)

Vi startar 27 augusti, har ledigt vecka 44 och 45 samt uppträder 3 december och eventuellt vid något mer tillfälle.

Alltså följande datum ses vi:
27 augusti
3, 10, 17, 24 september
1, 8, 15, 22 oktober
12, 19, 26 november
samt 3 december som blir vår avslutning och konsert.

Var: Ekebro Bygdegård
(Flicksäter 115, 462 96 Frändefors)

🎶 Karins ensemble för sångglada – 200kr/tillfälle
Paketpris 2000 kr (12 tillfällen) Betalning sker via swish el. bankgiro.

Vad:

Jag vill erbjuda ett sammanhang för dig som mår bra av att sjunga! Där målet är att du ska känna dig fri att tillsammans med oss musicera för vår glädje och välmåendets skull.

Kanske är din sångröst i behov av att dammas av för att på nytt lära känna den i en avslappnad och tillåtande sammanhang? Låt Karins ensemble för sångglada få vara den kärlek du ger sångrösten under denna höst! Vi blandar filmmusik, musikal och visor med mera i allt från unisont till 3-stämmigt. Visst låter det härligt!

Så kul det ska bli att träffa dig, att du läser denna text gör dig till en av de modiga individer som med lite pirr i magen kanske ändå redan har bestämt dig att du vill våga ta en plats bland de sångglada? Tillsammans gör vi det bästa vi kan för att ta vårt mod och vår egen personliga röst ut ur duschen hemma eller bilens ensamhet. Vi ger din röst vingar i grupp!

Intresserad?
Kosta på dig först gången för 200 kr och bestäm dig därefter!

På min sida, @wirenborgsmusik på Facebook finns evenemang för varje träff i höst. Vill du hjälpa mig att synliggöra dessa för flera? Dela gärna och markera evenemanget som ”intresserad”. Är du säker så anmäl dig gärna genom ”kommer” och hör av dig via telefon/sms/mail eller via messenger.😊

Alla frågor dina frågor och du är varmt välkommen
Hoppas, hoppas just vi ses och hörs!

Karins ensemble för sångglada är en av de musikkurser som jag erbjuder i Ekebro bygdegård under hösten 2024. Före kören kommer håller jag i samma lokal varannan vecka kurs i Fortsättningskurs respektive Nybörjarkurs i Ukulele:

🎵 Nybörjarkurs respektive Fortsättningskurs
i Ukulele kl 18:00 – 18:45

Är det något för dig? Hör av dig med frågor och eventuell anmälan och uppmärksamma att dessa kurser har ett eget evenemang som du finner här: Nybörjare: https://fb.me/e/5lQJbPJnj

Är det något för dig? Hör av dig med frågor och eventuell anmälan och uppmärksamma att dessa kurser har ett eget evenemang som du finner här: Fortsättare: https://fb.me/e/9cK4KmTMW (du kan minst 7 ackord)