Ukulelekurs- Fortsättningskurs

”Ukulelekurs – Fortsättningskurs” är gruppen för dig som är redo att lära dig att spela i fler tonarter, bredda repertoaren av sånger du kan spela på ukulelen. Ta med dig musikglädjen och nyfikenheten så möts vi precis som vi är redo att upptäcka mer. Jag som leder heter Karin och är utbildad musiklärare och sångpedagog som driver eget företag och brinner för sång- och musikglädjen ska få möta oss i vardagen.

När:
Varannan (jämna )vecka
Tisdagarna i vecka 36 – 48 (+49) Vi startar 3 september, har ledigt vecka 44 samt uppträder 3 december och eventuellt vid något mer tillfälle. Alltså ses vi följande datum:

3, 17 september
1, 15 oktober
12, 26 november
samt 3 december som blir vår avslutning och konsert som är en möjlighet att hänga på efter dina förutsättningar att delta.

Var: Ekebro Bygdegård
(Flicksäter 115, 462 96 Frändefors)

Ukulelekurs – Fortsättningskursen – 150kr/tillfälle
Paketpris 750 kr (6 tillfällen)
Betalning sker via swish el. bankgiro.

Vad:

Fortsättningskurs i Ukulele kl 18:00 – 18:45

Kom och bredda repertoaren och ackordlagret på ukulelen för en härlig 45 minuters lektion i grupp med musikglädje för stora som små då vi lär oss att greppa ackorden under en blandning av djup koncentration, skratt och sång för den som vill.

Kanske är…

– ditt mål att leda allsång med vänner/barn med ett litet smidigt instrument?

– det så att du gillar utmaningar?

– du söker en varm musikalisk gemenskap med instrument som huvudfokus? och sång till som frivillig möjlighet?
På köpet får du succesivt mer kunskap om taktarter, rytmer och musikteori.

Har du tillgång till ukulele?
Av mig kan du köpa ukulele, väska och stämapparat.
Vid anmälan stämmer vi av vad du har för tillgänglig utrustning.

Intresserad?
Kosta på dig först gången för 150 kr och bestäm dig därefter!

På min sida @wirenborgsmusik på Facebook finns ett evenemang per kurstillfälle. Vill du att fler ska upptäcka möjligheten som erbjuds får du gärna dela och markera evenemanget som ”intresserad”. Är du säker så anmäl dig gärna genom ”kommer” och hör av dig via telefon/sms/mail eller via messenger.
Alla frågor dina frågor och du är varmt välkommen
Hoppas, hoppas just vi ses och hörs!

Ukulelekurs – fortsättningskurs https://fb.me/e/9cK4KmTMW och Ukulelekurs för nybörjare  https://fb.me/e/5lQJbPJnj

är två av de kurser jag erbjuder i Ekebro Bygdegård denna höst. Nedan ser du information och länk till kören som övar varje tisdag.

I direkt anslutning, nämligen kl 19:00 – 20:30 varje tisdagkväll träffas ”Karins ensemble för sångglada”. Har du inte funnit det sammanhang där du är bekväm och med glädje sjunger ut så kosta på dig att sjunga med oss en kväll för 200kr.

Är det något för dig? Hör av dig med frågor och eventuell anmälan och uppmärksamma att dessa kurser har ett eget evenemang som du finner här: https://www.facebook.com/share/SKQQscf4FDswJr2C